Skip to content

Badoo encounters ar ett lockton som brukare spelar for flinkt leta efter matchningar

Badoo encounters ar ett lockton som brukare spelar for flinkt leta efter matchningar

Det har ar bilder fran specifikt utvalda konsument

  • Badoo Encounters som ett glatt satt att soka efter matchningar
  • Det finns en angransande sokfunktion
  • Du kan besta vard for en levande videosandning och forvarva in foljare

Det har ar bilder fran specifikt utvalda brukare

  • Alla medlemmar kan avsanda meddelanden gratis

Det har ar bilder fran specifikt utvalda brukare

  • Badoo Encounters

Den har funktionen visar matchningarna en efter en, dar varje post visar anvandarens bild plus personens fundamental information t.ex. namn, alder och hur manga intressen ni inneha gemensamt.

Belastning kungen hjartikonen (eller 1:a gallande ditt tangentbord) ifall du ar intresserad, eller X ikonen (2:a kungen ditt tangentbord) ifall du inte ar hagad alls. De flesta anvandare spelar detta lockton pa ett kvickt och spartanskt metod genom att forsla sig genom de olika val. Sak ett att funktioner liknar Tinders svep vanster eller svep hoger spel.

Om du ar uppmarksam sa kommer du att notera lankar i ovre hogra hornet fran varje post dar du kan presentera och dela anvandarens profil. Du kan samt filtrera spelet for att bara presentera killar eller tjejer, eller anvandare inom ett visst aldersintervall.

Det arme ar bilder fran specifikt utvalda konsument

  • Folk i narheten

Badoos primara sokfunktion “Folk i narheten” tillater anvandare att hitta andra medlemma lokalisering. Du kan filtrera sjalva sokningen sa att enbart de konton som ar nya, eller anvandare som ar online, visas. Bortsett fran det finns det flertal sokfilter som du kan konsumera pro att limit resultaten:

  1. Kon
  2. Va de letar efter (vanner, chatt, dejt)
  3. Alder

Klicka blott pa ett bild forut att visa anvandarens profil

Fastan sjalva namnet sa koper det om folk i narheten av dig sjalv och inte om att eftersoka personer nara din omrade, darfor du tillika kan atnjuta utslag fran brukare som anger forsvinna fysiska positioner personligt. Du kan tillika filtrera sokningen for att presentera konsument fran en annan stad eller region https://kissbrides.com/sv/heta-svenska-kvinnor/.

Nederst till hoger kungen din profilsida sa kommer du att klara av kika flera profilbilder. Du kan atnjuta ditt proifil bild visat har ocksagenom att inforskaffa mer krediter. Om du ar intresserad fran personen i undra sa kan du posta ett meddelande till hen.

Ehuru Badoo dating ar en gratis post sa ar det mojlight att avsanda meddelanden till andra brukare samt utan att bekosta for premiumtjanster. Det enda du behover for att igangsattning en pratstund ar att ladda upp ett foto pa dig personligen. Nar du inneha ett bild redo och godkant sa kommer du att kunna kontakta andra medlemmar gallande webbplatsen. Medlemmar kan dock enbart avsanda upp till tvenne meddelanden till konsument som de inte har matchats med. Nar du inneha anvant dina tva meddelanden sa tvungen dessa medlemmar svara dig forst innan du kan fortsatta konversaitonen med dessa.

Du kan stalla in det sa att du far notifieringar genom e-post eller din webblasare nar du far ett nytt anslag. Om det finns en specifik konsument som du ar speciellt hagad av och gor slut gallande din budskap kvot genast sa kan du tillvarata dessa konsument pa din favoritlista. A andra sidan, om anvandaren skriver nagot stotande eller olampligt sa kan du selektera att skymma dem sa att de ej langre kan kontakta dig.

Nar det galler Badoos bud egenskaper sa ger vi den betyget 4 av komplett 5 mojliga. Med de flesta meddelandetjanster begransade sa kan konsument uteslutande avsanda kungorelse till en annan anvandare en gang. Annu varre, de kan inte bringa pratstund med en person som inte inneha gillat deras kort i gengald. Med Badoo dejting far du atminstone tva forsok att fa uppmarksamheten hos individen du forsoker lite kontakt med och ifall de svarar sa forvinner granserna for antal meddelanden som ni kan posta mellan varandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.