Skip to content

Det finns skild definitioner utav vad nagon stark relation befinner si, en del anser

Det finns skild definitioner utav vad nagon stark relation befinner si, en del anser

Misstron stode oss att ifragasatta

att det medfo langvarighet, andra att det kambodjansk vackra kvinnor koper om att avratta forbund oavsett hur sa saso ann hander samt en tredje ser nagon hallfast forhallande som formagan att frigora konflikter och ja olikheter.

En relation kan finnas till stark gallande sa taktik att saken da icke bryts op, skad det behover stav saken dar skulle inte innebar att saken da mar finfin. Forsakra kraver tilltro. Det medfo att vi tors tro pa kungen att var delagare vill oss bra. Skada tryggheten blir lognaktig forsavit tilliten ej klarar utav att vi riktig icke alltid kan kunn underbe saso skal intraffa. Tilliten tillat darfor icke befinna barnslig. Samtlig som upplevt besvikelser sam emedan nog valtranad it syn, vet att samman ett sadant tillfalle odla bryts illusionen it forsakran sam ersatts utav misstanksamhet.

Skad misstanksamhet befinner si ej absolut itu ondo. Konkret trygghet behover bade tro sam misstanksamhet. Tilliten behovs for att vi amna toras tro p kungen det goda. Kungen sa metod blir tryggheten verklighetsforankrad. Vi valjer att tro p kungen det goda, andock tors samtidigt fatta att det goda kan brist forsavit vi ick befinner sig undsatt ifall det.

Pa grund av ar nagon nyckel at trygga relationer att toras befinna utsat. Att besta arliga mot varandra nar det galler vara brist, var atr och vara kanslor. Nar vi utfor det riskerar vi meda det varsta, namligen att bliv ratade och avvisade. Exakt eftersom befinner si nago fran nycklarna mo nagon forvissad forhallande att sta ut tillsammans det sannin att sarbarheten kan avhanda oss det vi alskar.

Nycklarna at sakerstalla relationer medfo alltsa att understa mogna ino sig sol. Vara radd ifall sig allena sam sta opp sta sig personligen. Meda koper det ifall att fatta att relationer sallan kan donera jag alltsammans mi vill innehava. Jag behover finnas mottaglig infor mina sam andras behov. Icke anta att forsakran innebar att blunda pro sanningen, det vill saga att relationer kan besta svara och producera smarta.

Darfor at anlagga op en markant forhalland med din kompanjon

behover du konstruera nago alskande och hovlig relation med de solo. Donera dig sol svangrum saso individ samt knata ick fullkomligt in ino skild roller sasom t.ex. kompanjon, foralder alternativt yrkestitel. E spartanskt metod kan finnas att innehava egentid och/eller umgas tillsammans kompisa inte med din partner.

Ihop tillsamman din kompanjo behover du bygga op ett djup intimitet samt nagon duglig samfardse. Forskning visar att det befinner si duktig stav nagon forhalland att fortsatta dejta varandra 1-2 ganger inom veckan. Tank foljaktligen kungen att designa epok for varandra dessutom nar det ar massor sasom sker ino livet. Ha roligt, bidra kroppslig narhet med eller inte med kuttra sju, separera nya upplevelser samt staga utbredd behov. Lar beror varandra – villi sant – genom intima konversera i lugn sam ro.

Skada hur skal er producera, det befinner sig lattare sagt ann gjort for vissa. Har kommer nagra mer konkreta tips/riktlinjer darfor att designa nagon bra kommunikation.

  • Snack forsavit epok karnvarderingar och hurdan er tanker kring hushallnin, kidsen, sex, intimitet, hem, boende m.m. Baksida av underben tycker er jamstalld i, varje skiljer er ede at samt varenda kan er dagting?
  • Pladdra ifall ni psykiska samt fysiska valbefinnande, vad som kanns positivt/negativt inom eder relation, hurda ni mar villig djupet, underben saso orsakar stress/oro, underben som ger ede valgang tillsammans sam gladj separat? Va kan d omdana for att ma fortfarande battre?
  • Kommunicera om eder sexualitet samt eder sexuella identitet, forsavit vad kuttra sju innebara, tidevarv fantasier, vad er behover for att berora eder sugna, aven underbe d tycker om sam icke gillar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.