Skip to content

Forskning inom psykologi age visat att vi attraheras mest av personer som befinner sig identiska oss sjalva

Forskning inom psykologi age visat att vi attraheras mest av personer som befinner sig identiska oss sjalva

Pro villig reflexion

Likheterna kan vara alltsamman fran attityder, synpunkter, intressen, beteenden samt kanslor mot yttr, tyngd, strack, personlighetsdrag sam livssituation.

Sa om ni vill att killen n snackar med amna attraheras utav de, se mo att hitta likheterna emellan eder och koncentrer pa do ino samtalet. Absolut maste dessutom olikheter erhall utrymme, samt att kalla ifall nagot bara darfor att d ska arbeta mer likadan kommer slutgiltig att lysa via. Sta pro dina synpunkt, skada koncentrera villi det positiva – epok likheter.

E enastaende satt att erhalla honom att koppla hurda jambordig du ar, och e utmarkt taktik att halla samtalet igang samt anlanda med egna kommenta, ar att relatera mot det han uppg. N kan relatera at ett paritet alternativt nagot ni kanner aterigen dej inom sasom han sagt, det kan befinna alltsamman av att er age dito synpunkt mot att n kant en dylik kansla sasom han absolut har beskrivit.

Exempel gallande relateringar

N ”Jag haller med! mig alskar synnerligen att kravl ner inom soffan samt ringa erfara nagon fullstandig annan varld ino tva timmar”

Han ”ino somras gjorde vi ett precis rolig manick, vi hyrde nagon segelbat sam varje omodern nagon rynka med den, det vart livet det!”

5. Hur man chattar med killar gallande internet, sms alternativt facebook

Vanligtvis hander det att kar tar forbindelse tillsamman nagon man befinner sig intresserad bruten villig internet, eller for alla del igeno sms, och hurdan skall man emedan utbilda kanna varandra? En totalt ra befinner sig att se det sasom ett normalt diskussion, alltsa dar er motas samt pratar med varandra. Begagnad all ovannamnd tips, stall sla upp fragor, exponera att du begripe samt ”lyssnar” pa vad han sager (skriver), aterge, patraffa likheter samt relatera.

Vill n lara berora honom och vill du att han amna attraheras itu dig, tank villig att ej bidraga pro korta replik i och med det forsiktig kan tolkas sasom att du befinner si ointresserad. Det ar inte svar hant att nago mail/chatt/sms-konversation dor ut nar ingen utav er kommer villi nagot mer att beratta alternativ nar saken da ena eller bagg endast skanke korta genmale. Prov att placera nyfikna, sla upp fragor samt tank villi f utanfor boxen. Skicka nago sot/rolig illustration kungen de allena ino en osedvanlig lag eller meddela forsavitt nagot drapligt saso hant de mirakel dagen samt be om nagot hurda hans dag varit the albanska lady at my school. Det viktigaste bruten alltsammans ar eventuellt att ej vasnas konversationen flod ut i sanden sam forsavit din syft befinner si att ni ska se IRL – flyga till att ni traffas snarast mojligt!

Omedelbar age ni lart dej do principiell teknikerna for att tilltal killar. Skada det finns en sista viktig princip darfor at dom narvarande teknikerna skal bli sasom mest effektiva. Denna mott promenera inte att lasa sig till, emedan principen medfo att n tvingas erhalla exercera villig det har ino verkligheten for att absolut overvinna det. Ni kan studer hur flertal litteratu saso helst forsavitt detta inte me att no utvecklas det atminston lilla i verkliga livet. Det racker ick att enbart kunn, inte me ni behover ocksa BEGA. Sa tillsammans det sagt onsk mi att ni kanner de taggad att antrada tilltala saken dar darbort speciella killen du spanat in.

Sa, for att grepp samtalet livful och aven visa att n forstar personen ni snacka tillsammans befinner si det angelaget att aterg det personen snackar ifall. Att reflektera utspela forsavitt att iterera hurda n tolkar det personen nylige sa, sam befinner si e hejdlost kraftfullt satt darfor att uppratta redovisning – enighet tillsammans saken da n snacka tillsammans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.