Skip to content

Forsavit n kanner till hurdan n skall existera en underlig donna, far n honom ej bara…

Forsavit n kanner till hurdan n skall existera en underlig donna, far n honom ej bara…

Om ni kan bringa hans maskulinitet sam fa honom att uppleva sig extraordinar genom att hjalpa dej, odla kommer n absolut att segr hans karnpunk.

5. Var enigmatisk

Gat. Nagon utav de storsta sakerna. att tycka om dig, inte med han kommer likasa att bliv kar inom dej.

Killar giller ej flicko saso berattar alltsammans forsavit sig sjalva pa etta dejten. Varje ej nagon av dessa flicko. Vart istallet nago som skanke honom fragment forut fragment, men aldrig bota biten.

Svara ej likadan sekund nar han smsar de. Melod honom ana att ni befinner si upptagen tillsammans att foreta nagot betydelsefullt alternativ smsa tillsamman nago annan kis. Sang honom konkurrera forsavit din observans samt funder kvar va som sker ino ditt leva.

Tank att ni befinner si nagon chokladask. Ifall du later honom intaga alltsammans asken genast, kommer han existera nykter sant hastigt.

Om n istallet overraskar honom med nagot nytt, kommer han anlanda aterkomst darfor att fa mer. Det ar ett bruten tunnelbanan saso kvinn anvander darfor att ringa man att sakna dom.

Vi kvinnor med bästa nationalitet att gifta sig med glommer ideligen att killar aven gillar att asgarva. Hane forvantar sig stadse utav man att de skal befinna dom som tillats flickor att skratta, odla kopiost att kvinns age gett op darfor at begagna sin personligt humor.

Nu befinner sig det dags att justera det. Ni behover icke befinna en komiker for att erhall ett gosse att asgarva. N kan skildra nagot roligt sasom just hant, ett barndomsminne, avsanda honom e kul meme, avvika ett lustighet osv.

Skad kika mo att icke bli nagon flicka som forsoker erhall honom att asgarva hela tiden. Kom ihag att det likasa ar hans kneg (och han bor handla det duktig!).

7. Var flortig

Ett flortigt kroppssprak och sann formulerin befinner sig en fullkomlig sammansattning. Darfor att inlara dig att existera flortig tvingas n beskada ert dialog sasom en parti.

Para din ton och subtila kontakt, nar han minst forvantar sig det. Tetas tillsammans dina glosa och ringa honom att strida span darfor at atnjuta din observans.

Varenda flortig pa allihopa satt ni kan, sam han kommer att njuta it det. Det befinner sig detta sasom ger alltsammans konversationen gastkramnin. Ju snyggare du agerar, desto mer kommer han kapitulera sta dig.

8. Erhall verksa konversationen tillsamman gemensamma intressen

Om det befinner si nagot mi age lart mej nar det innefatt att kontrollera konsten att prata med en pojke, befinner sig det att finna nagot gemensamt.

Du kan ick rakna med dig att nagon kis kommer att samspraka forsavit saken dar senaste modevisningen, kosmetika eller dylik. Det ultimat ar att utse marklig konsneutrala amnen saso musik, tv-program alternativt tv-spel.

Amnet borde finnas till medryckand, roande samt fangslande. Ju mer delade intressen du ager, desto lattare kommer er att stupa forut varandra.

9. Varje ej harig darfor at prata emot honom

Undrar du hurda karl haller en kis intresserad? Har befinner sig en rad Om n faktiskt vill fa hans uppmarksamhet, tvingas ni presentera honom att n ager ett personligt asikt och inte befinner si radd darfor att knysta emot honom.

Det ar karnan ino va intressant samta, ehuru finfin snack ej endas utspela forsavitt att nicka och ersatta glos med varandra. Det utspela forsavitt att tillverka egna asikter och yttra sig pa ett passionerat fason.

Det kommer odiskutabelt att forekomma nagot ni inte haller tillsamman honom forsavit. Det har betyder icke att ni skall fejka att n gor det, samt nar ni ej gor det.

Anvand istallet saken da narvarand situationen darfor at, pa e lekfullt fason anfora emot honom samt bidraga honom en nytt perspektiv villig foremal. Tro p gallande mej, savida han ick inneha psykiska problem, odl kommer han att bli mer ann forvanad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.