Skip to content

Tva saso tar nago intermission maste dryfta inom sitt specifika rattssak ar att

  • by

Tva saso tar nago intermission maste dryfta inom sitt specifika rattssak ar att

greppa en intermission inom ett karleksforbindelse halsosamt sam age alltsamman annat provats, medraknad parradgivning.

Professionell kan offerer direktion forsavitt att ta en benstrackare och styra partners forsavitt hurda man overlever e upplosa ino ditt karleksforbindelse tillsammans knapp alternativt ingen samfardse mirakel ett forhallande.

Det finns specifika bestammelse sasom innefatta med tiden ifran varandra forsavit n onska att det skal vara effektivt. Forsavitt ni ett par icke promenera in i pausen kungen dit par, med omsesidiga riktlinjer, kommer ni att existera villig fonste ett. Tillsamman regler kommer alltsamman att vara latt samt fungera smidigt.

1. Ingen avvikelse av reglerna

Ino inledningen, nar du promenera tillsamman kungen att ta tid ifran varandra, maste ni definiera hur ni ska http://gorgeousbrides.net/sv/la-date/ administrera att gripa ett intermission inom e forhallande. Det kommer att behova forekomma markli harda samt rappa stadgar saso n accepterar samt ej avviker a.

Forsavitt du tittar andra personer maste faststallas i forvag sam omsesidigt och forsavitt sexuell kontakt ar legiti. an allvarligt konversera villig granser kravs sam du bord planter reglerna ino sten.

2. Pausens langd

En element darfor att klubba hurdan hane tar sig genom nagon avbrott inom ett forhallande befinner si att placera nago tidsram. Nar plantera granser, ni borde vart samt ett uts e deadlinedatum i dina kalendrar nar det avga.

Aven fas nago forsoning alternativ e forliden villig partnerskapet, villig det datumet, bord du ett pa se den dagen darfor att dryfta eftertradande kli, forsavit d amna fortsatt sam se igen, forsavit du behover mer tidrymd eller forsavit foremal behover att lagg av.

Beslutet om nar det amna avbryta vara tvungen finnas omsesidigt. Ju langre det promenerar, desto mer anpassade blir er bagg att befinna villi personlig hand.

3. Protokollfora dina emotioner

Ino inledningen kommer du att bliv missnojd samt sjalvklart overvaldigad, skad dessa emotioner kommer att byta skepnad varje dag. Det betyder att journalforing av dessa emotione kan finnas fordelaktigt nedanfor pausen.

Forskning visar att att skriva ner detaljer ifall din stressiga dag kan bista dej att omforma emotione samt negativa situationer forbattrin.

N ganska saknar din partner desperat i inledning, andock det kan aven skiftning drastiskt odla att n marker att du klarar de duktig allena – samt digga det.

Beskada den har videon darfor at instruera dej mer forsavitt hurda du ska reagera ifall din medspelare ber forsavitt nago break

Antaga att n anvander tiden darfor att beframja partnerskapet. Det fanns ett underliggande skal till frustrationerna sasom ledde mo pausen sam hursa det svara problemet icke kunde losas.

Denna tidsperiod tvungen spenderas tillsamman do du bryr dej forsavitt och handla foremal n tycker om sa att du kan bedoma forhallandet for att kika om din kompanjo ann matchar. Om deadline kommer sam du ick langre kan inkludera do, befinner sig ett uppbrott det lampliga kommand steget. Det ar sa man hanterar ett uppehall inom ett affar.

5. Problemlosning med ett nytt perspektiv

Nar n funderar pa hurda n amna plocka en paus fran forhallandets stadgar, kom ihag att dessa icke sager att ni ska forsoka hitta losning dina gissel nar du ar atskils.

Dessa fragor har allareda kommunicerats troligtvis flera ganger medans de var ihop. Omedelbar ar det dags att iaktta grejer ino e ovrigt skinande, reflektera och innehava e ovrig synvinkel.

6. Gemensamma vanner befinner sig forbjudna

Tillsammans funderin kungen hurda herre skal administrera att plocka en break ino ett affar befinner si nago element att tanka kungen att undvika diskussioner forsavit amnet tillsammans kompisa som er tvenne delar.

Potentialen for att nagot nagon utav ni sa att ejakulera i retur at saken dar andra kompisen ar nagon realitet potential och kan framkalla forodelse sta det n forsoker gora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.